Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر انتشارات جهاد دانشگاهی اصفهان با اشاره به اجرای طرح ملی «سه‌شنبه‌های فصل سخن» توسط معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی اصفهان، گفت: با همراهی گروهی که بیش از ۱۰۰ نفر از کتاب‌دوستان توانسته‌ایم چراغ سلسله‌نشست‌های کتاب‌خوانی را در شهر، روشن نگه‌داریم.

سمیرا قاسمی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: بخش بزرگی از مسئولیت‌های جهاد دانشگاهی، معطوف به امور فرهنگی است و به همین سبب، نگاهی جدی به مقوله ترویج کتاب و کتاب‌خوانی و نهادینه کردن فرهنگ مطالعه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: طرحی ملی به نام «فصل سخن اصفهان» را در راستای نهادینه کردن فرهنگ مطالعه تعریف کردیم که سومین دوره آن در حال اجرا است که انتشارات جهاد دانشگاهی اصفهان، به‌عنوان بخشی از مجموعه معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی، مجری برگزاری آن در شهر هستیم.

مدیر انتشارات جهاد دانشگاهی اصفهان تصریح کرد: طرح ملی «فصل سخن اصفهان»، از بدو انتصاب محمدرضا رهبری به‌عنوان سرپرست معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی اصفهان، با تشکیل اتاق فکری مجزا و متشکل از فعالان این عرصه، بانام «سه‌شنبه‌های فصل سخن» آغاز به کارکرد و مفتخریم که از فصل زمستان سال ۱۴۰۰ تاکنون، به‌صورت منظم، هر هفته میزبان اجرای آن هستیم.

حوزه فعالیت «سه‌شنبه‌های فصل سخن»

وی ادامه داد: در سه‌شنبه‌های فصل سخن، کتاب‌های چهار حوزه‌ی «شهر و مطالعات شهری»، «فلسفه و روان‌شناسی»، «کسب‌وکار و توسعه فردی» و «ادبیات داستانی» خوانده و به‌نقد گذاشته می‌شود تا بستری برای ترویج کتاب و کتاب‌خوانی و گفت‌وگو، که هر سه، ازجمله ملزومات رشد و توسعه ایران فرهنگی است، فراهم شود.

قاسمی گفت: ازآنجاکه مجموعه جهاد دانشگاهی می‌کوشد زیست‌بوم نوآوری نخبگان باشد و انتشارات جهاد دانشگاهی نیز درزمینه‌ی چاپ کتاب بر موضوع شهر، علوم‌انسانی و علوم پزشکی تمرکز دارد، این جلسه‌ها کتاب‌خوانی علاوه بر همه‌ی آنچه گفته شد، به شناسایی و جذب فعالان این عرصه هم اهتمام دارد؛ چنان‌که چندین مترجم و پژوهش‌گر که در جمع‌های کتاب‌خوانی ما حضور پیداکرده‌اند، اکنون در فعالیت‌های دیگر مرتبط با کتاب جذب‌شده‌اند.

وی اضافه کرد: از سوی دیگر، ما فضاهای فرهنگی دیگر شهر را هم که گردانندگان آن‌ها مایل به همکاری بوده‌اند، وارد میدان این فعالیت فرهنگی کرده‌ایم و به همین سبب نشست فصل سخن، نه‌فقط در کتاب‌فروشی جهاد دانشگاهی اصفهان بلکه دریکی از کتابخانه‌های عمومی، یکی از باشگاه‌های ورزشی و یکی از کافه‌های محور چهارباغ برگزارشده و می‌شود.

وی بابیان اینکه افرادی که درگیر کار اجرایی هستند، از سختی‌های برگزاری یک نشست منظم هفتگی، آن‌هم در حوزه کتاب که شوربختانه مخاطب چندانی ندارد، باخبر هستند، اظهار کرد: بااین‌همه مفتخریم که اکنون، با همراهی گروهی که بیش از ۱۰۰ نفر از کتاب‌دوستان آن را دنبال می‌کنند، توانسته‌ایم بعد از فروکش کردن تب کرونا، چراغ سلسله‌نشست‌های کتاب‌خوانی را در شهر، روشن کنیم و روشن نگه‌داریم.

کد خبر 595832

منبع: ایمنا

کلیدواژه: جهاد دانشگاهی جهاد دانشگاهی اصفهان کتاب فرهنگ کتابخوانی علوم پزشکی علوم انسانی کرونا ادبیات طرح كتابخواني شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق انتشارات جهاد دانشگاهی جهاد دانشگاهی اصفهان کتاب خوانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۳۲۴۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌ و شهرسازی لرستان در اجرای طرح‌های جامع بازنگری کند

ایسنا/لرستان شهردار سلسله گفت: راه‌ و شهرسازی لرستان در طرح‌های جامع و تفصیلی بازنگری کند و به اجرای این طرح‌ها شتاب بیشتری دهد.

محمد شریفی‌مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: باید از ظرفیت قانون مولدسازی برای کمک به شهرداری‌ها استفاده شود.

وی ادامه داد: در ماده ۲۲ قانون هوای پاک به صراحت وظایف دستگاه‌ها مشخص شده است که باید به آنها عمل کنند.

شهردار سلسله گفت: با هدف توسعه فضای سبز در شهرها، نیاز است راه و شهرسازی برخی املاک خود را برای سرانه فضای سبز در اختیار شهرداری‌ها قرار دهد.

وی درباره تامین قیر برای شهرداری‌ها، بیان کرد: در لرستان کارخانه آسفالت داریم، اما قیر نداریم و حتی اگر قیر را تامین کنیم شرکت آب منطقه‌ای لرستان اجازه برداشت شن و ماسه را از رودخانه نمی‌دهد.

او درباره تامین ماشین‌آلات در شهرداری‌های استان، گفت: سهم شهرداری الشتر از ماشین‌آلات عمرانی اندک است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حضور جهاد دانشگاهی در بخش‌های عمومی و دانشگاهی نمایشگاه کتاب
  • چاپ کتاب عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد یادگار امام در انتشارات علمی و دانشگاهی
  • چاپ کتاب عضو هیئت علمی واحد یادگار امام در انتشارات علمی و دانشگاهی
  • در بلوجونیور حساب باز کنید، 50 هزار تومان هدیه نقدی دریافت کنید
  • تقدیر از مفاخر قرآنی و مفسر کتاب وحی در اردبیل
  • برگزاری نخستین رویداد ملی غذایی «فبین فود» در مشهد
  • رقابت داوطلبان آزمون استخدامی آموزش و پرورش سمنان
  • راه‌ و شهرسازی لرستان در اجرای طرح‌های جامع بازنگری کند
  • آینده‌ای روشن با زمین بدون پلاستیک
  • افزایش لوکس نوری در بوستان‌های منطقه ۷ اصفهان