Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@14:35:41 GMT

گفت‌وگو راهکار حل مناقشات حوزه آب اصفهان است

تاریخ انتشار: ۲۹ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۳۵۶۵۵

گفت‌وگو راهکار حل مناقشات حوزه آب اصفهان است

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی ژیانپور ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه فعالیت مطالعاتی جهاد دانشگاهی در حوزه شهری انجام می‌شود، اظهار داشت: نگاهمان به موضوع مطالعات شهری پایدار است و سه گروه پژوهشی اجتماعی، اقتصادی- گردشگری و کالبدی به موضوعات شهری می‌پردازند و طی این دو دهه تلاش کردیم یاور فکری مدیران شهری باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با ییان اینکه جهاد دانشگاهی به نوعی مروج و هوادار مشارکت شهروندی است، خاطرنشان کرد: در تمام این سال‌ها که شهرداری و شورای شهر تلاش کردند موضوعات مختلف را با کمک شهروندان انجام دهند در حوزه شهروندی کار پژوهشی انجام دادیم و اکنون نیز در دبیرخانه زاینده رود به مجموعه شهرداری کمک خواهیم کرد که گفتگوهای آبی را پیش ببریم.

رئیس جهاد دانشگاهی استان اصفهان با بیان اینکه نیاز سنجی مطالعات پژوهشی از سوی کارفرمایان انجام می‌گیرد، افزود: مجموعه شهرداری و شورای شهر اصفهان بر اساس نیازها هر ساله طرح‌های پژوهشی تعریف می‌کنند و جهاد دانشگاهی ورود پیدا می‌کند.

ژیانپور با اشاره به اینکه جهاد دانشگاهی اصفهان طی سال‌های ۱۳۸۹، ۱۳۹۱ و ۱۳۹۳ سه دوره نیاز سنجی طرح‌های پژوهشی انجام داد که براساس آنها نیاز شهروندان احصا شد، ابراز داشت: با وجود این اکنون خود سازمان‌ها نیاز سنجی طرح‌های پژوهشی را انجام می‌دهند.‌

وی تهیه برنامه جامع شهری اصفهان و طرح پیوستن اصفهان به شهرهای خلاق یونسکو را از جمله فعالیت‌های جهاد دانشگاهی برشمرد و افزود: اکنون مجری طرح بازنگری طرح جامع گردشگری استان اصفهان هستیم که به لحاظ اقتصادی مفید است.

رئیس جهاد دانشگاهی اصفهان با بیان اینکه تلاش یک دهه گذشته این نهاد در حوزه‌های مطالعاتی فرهنگی و اجتماعی متنوع بوده است، اظهار داشت: هر سالانه بین ۳۲ هزار تا ۳۵ هزار نفر در دوره‌های فراگیر آموزشی و مهارتی جهاد دانشگاهی شرکت می‌کنند که طبق بررسی‌ها این آموزش‌ها به اشتغال ۳۰- ۴۰ افراد منجر می‌شود.

وی با بیان اینکه معتقد به پرورش افراد در آموزش هستیم، گفت: از این رو در گروه‌های پژوهشی و تخصصی افراد مستعد را بر اساس ظرفیت‌ها را جذب می‌کنیم.

ژیانپور با بیان اینکه در حوزه فرهنگی دانشگاه‌های ما دچار دگردیسی بزرگ شده‌اند، تصریح کرد: تفاوت عمده‌ای را بین نسبت دانشجوی امروزی با دانشگاه شاهد هستیم و نیازهای آنان و سبک زندگی دانشجویان به ویژه پس از کرونا تغییر کرده است؛ برای مثال دیگر کتاب را به عنوان یک نیاز اصلی دانشجو نمی‌بینید.

رئیس جهاد دانشگاهی اصفهان ادامه داد: فضاهای دانشجویی مانند قبل نیست و دانشجویان بسیاری از موضوعات را در سطح شهر دنبال می‌کنند و به بیان دیگر بسیاری از موضوعاتی که قبلاً در دانشگاه اتفاق می‌افتاد اکنون در بستر شهری مشاهده می‌شود.‌

وی تصریح کرد: آموزش و روش‌های آموزشی دچار تغییر و تحول شده و حتماً باید متناسب با آنها زیرساخت‌ها را فراهم کرد.

رئیس جهاد دانشگاهی با اشاره افزایش سه مرکز آموزشی این نهاد به ۶ مرکز در شهر اصفهان در سال‌های اخیر، افزود: ظرفیت توسعه مراکز آموزشی وجود دارد اما با وجود این سیاست گسترش مراکز آموزش در جهت زیرساخت‌های لازم با توجه به اتفاقات کنونی به لحاظ اقتصادی حوزه بسیار سوددهی نیست که بخشی به دلیل اجاره‌بها و زیرساخت‌های کاربردی است اما بر کیفیت دوره‌های آموزشی برای جلب رضایت مردم تلاش می‌کنیم.

ژیانپور با بیان اینکه در حوزه انتشارات سیاست کیفیت گرایی است، گفت: جهاد دانشگاهی طی دو سال اخیر ۶۰ کتاب منتشر کرد و سال گذشته ۶ کتاب زیرا اعتقاد داریم که کتابی که از سوی جهاد دانشگاهی منتشر می‌شود باید تأثیر گذاری داشته باشد.

وی با بیان اینکه تهیه پادکست در حوزه شهری در دستور کار است، خاطرنشان کرد: رویداد فصل سخن در حوزه نشر که هر سه‌شنبه برگزار می‌شود نیز تغییر رویکرد حوزه نشر به سمت شهر و شهروندان است.

ژیانپور با بیان اینکه در حوزه‌های زیست محیطی به ویژه در مورد اصفهان نگرانی‌هایی وجود دارد اما به شکلی که اکنون در ساحت‌های اجتماعی ما و خبرگزاری‌های دنبال می‌شود، حل نخواهد شد، ابراز داشت: در حوزه مناقشات اصفهان و شهرهای اطراف آن درباره آب رویکردهایی که اکنون دنبال می‌شود، مناسب نمی دانم و معتقدم شکاف‌ها را بیشتر می‌کند و در این زمینه باید کمک کنیم که در جامعه گفتگو ایجاد شود.

کد خبر 5542894

منبع: مهر

کلیدواژه: جهاد دانشگاهی اصفهان بحران آب مدیریت شهری عید غدیر 1401 عید غدیر خم بوشهر ویروس کرونا کرمانشاه خطبه های نماز جمعه آمار کرونا شیراز شیوع کرونا اربعین حسینی غدیر خم شورای نگهبان ایلام عکس استانها رئیس جهاد دانشگاهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۳۵۶۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقرار ۲۲۱ شعبه اخذ رای در اصفهان برای انتخابات دور دوم مجلس + فیلم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار اصفهان در حاشیه جلسه ستاد برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس در اصفهان با بیان اینکه نتیجه انتخابات اسفند ۱۴۰۲ دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در حوزه‌های انتخابیه سمیرم و لنجان اصفهان به دور دوم کشیده شده گفت: در حوزه سمیرم ۶۸ صندوق اخذ رأی (۴۹ شعبه ثابت و ۲۸ شعبه سیار) و در حوزه لنجان نیز ۱۵۳ شعبه اخذ رأی (۱۳۷ شعبه ثابت و ۱۶ شعبه سیار) برای جمع آوری آرای مردم مستقر خواهد شد.


محمدرضا جان نثاری افزود: در حوزه سمیرم ۶۸ صندوق اخذ رأی (۴۹ شعبه ثابت و ۲۸ شعبه سیار) و در حوزه لنجان نیز ۱۵۳ شعبه اخذ رأی (۱۳۷ شعبه ثابت و ۱۶ شعبه سیار) برای جمع آوری آرای مردم مستقر خواهد شد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی
معاون استاندار اصفهان گفت: در این مرحله از انتخابات، افرادی که در مرحله نخست در همین ۲ حوزه رأی دادند و کسانی که در مرحله اول انتخابات شرکت نکردند می‌توانند رأی خود را به صندوق بیندازند.


اصغر هدایت فرماندار سمیرم هم با بیان اینکه آمادگی کامل را برای برگزاری انتخابات داریم گفت: سه هزار نفر عوامل اجرایی، نظارتی، انتظامی و پشتیبانی در ۶۸ شعبه اخذ رأی (۴۰ شعبه ثابت و ۲۸ شعبه سیار) در این مرحله در حوزه انتخابیه سمیرم فعالیت دارند.


حمیدرضا محمدی فشارکی فرماندار لنجان نیز گفت: در ۱۵۳ شعبه اخذ رأی در این حوزه انتخابیه (۱۳۷ شعبه ثابت و ۱۶ شعبه سیار) افزون بر دو هزار و ۷۰۰ عوامل اجرایی و نظارتی فعالیت دارند.


بر اساس نتیجه انتخابات ۱۱ اسفند سال گذشته از میان ۱۹ نماینده استان اصفهان در ۱۵ حوزه انتخابیه، هشت نفر برای چهار سال دیگر بر صندلی‌های سبزرنگ مجلس تکیه می‌زنند، ۱۰ نفر جای خود را به نمایندگان جدید می‌دهند و در ۲ حوزه انتخابیه نیز تکلیف در دور دوم مشخص خواهد شد.


مهلت قانونی تبلیغات انتخاباتی نامزد‌ها در حوزه‌هایی که نتیجه به دور دوم موکول شده از ساعت ۰۰:۰۰ روز پنجشنبه ۱۴۰۳/۰۲/۱۳ آغاز شده و تا ۰۸:۰۰ صبح روز پنجشنبه ۱۴۰۲/۰۲/۲۰ ادامه داد.


دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی جمعه ۲۱ اردیبهشت بطور همزمان در ۲۱ حوزه انتخابیه کشور با رقابت برای ۴۴ کرسی از ۲۹۰ کرسی مجلس شورای اسلامی برگزار خواهد شد.

دیگر خبرها

  • آمار واقعی مبنای مدیریت هوشمند بازار محصولات کشاورزی است
  • حضور جهاد دانشگاهی در بخش‌های عمومی و دانشگاهی نمایشگاه کتاب
  • استقبال دانشگاه آزاد از ایده‌های نو در حوزه کشاورزی، دامی و شیلات
  • جهش تولید در حوزه کشاورزی لرستان
  • خسارت ۳۹ میلیارد تومانی سیلاب به حوزه کشاورزی خراسان شمالی
  • تقدیر از مفاخر قرآنی و مفسر کتاب وحی در اردبیل
  • استقرار ۲۲۱ شعبه اخذ رای در اصفهان برای انتخابات دور دوم مجلس + فیلم
  • برگزاری نخستین رویداد ملی غذایی «فبین فود» در مشهد
  • رقابت داوطلبان آزمون استخدامی آموزش و پرورش سمنان
  • خیزش دانشگاهی علیه ظلم در جهان آغاز شده است