Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، حمیدرضا طیبی روز چهارشنبه در مراسم بهره برداری از طرح فناورانه تدوین دانش فنی استحصال نیکل و کبالت از مواد معدنی کشور در اصفهان افزود: با وجودی که برای فراگیر شدن اقتصاد دانش بنیان در کشور در سال های گذشته کارهای خوبی انجام شده است اما هنوز مشکلات زیادی نیز در این زمینه وجود دارد و نمی شود همه آنها را به گردن تحریم ها و خارجی گذاشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه حدود ۲۰ درصد مشکلات به تحریم ها مربوط است که روند کارها را کُند می کند، اظهار داشت: دلیل اصلی این مشکلات این است که هنوز اراده و برنامه ریزی لازم برای شکل گیری شکوفایی در اقتصاد دانش بنیان بوجود نیامده است.

طیبی اضافه کرد: پیشرفت، حاصل برنامه ریزی جامع و دراز مدت و هماهنگ عمل کردن نهادهای مرتبط بوده و شرطش این است که درباره مصالح ملی کشور به توافق برسیم تا برنامه ریزی دراز مدت داشته باشیم و در گردش های سیاسی، برنامه های کشور تغییر نکند.

رییس جهاد دانشگاهی کشور به دیدار اخیر رهبر معظم انقلاب با جمعی از فعالان اقتصادی اشاره و تصریح کرد: در این دیدار ایشان بر ایجاد سند نقشه راهبردی صنعتی تاکید کردند و لازم است که هرچه زودتر تدوین شود.

وی با تاکید بر اینکه حل مشکلات در گروه نگاه علمی و کارشناسانه در اداره کشور و نگاه فناورانه و نوآورانه در بخش های مختلف مانند صنعت، کشاورزی و پزشکی است، تصریح کرد: هدف جهاد دانشگاهی از ابتدا الگوسازی برای رسیدن به پیشرفت بوده و در زمان حاضر خودباوری خوبی در این زمینه ایجاد شده است.

طیبی با اشاره به اینکه لازم است جهاد دانشگاهی به بخش هایی که شرکت های دانش بنیان و نوپا توان انجام دادن آن را دارند، ورود پیدا نکند، افزود: ورود جهاد دانشگاهی باید بیشتر به سمت حوزه های کلان و ضروری کشور باشد.

وی همچنین با بیان اینکه مدیریت استان اصفهان نگاه خوبی به توسعه این خطه دارد و همه ظرفیت های جهاد دانشگاهی نیز برای رسیدن به این هدف در خدمت است، خاطرنشان کرد: یکی از ماموریت های بزرگ جهاد دانشگاهی در اصفهان راه اندازی شرکت شیمیایی و دارویی شهید مدرس است که امیدواریم به نحو احسن انجام شود و تا پایان امسال واحد نخست آن (تولید سوربیتُل) به بهره برداری برسد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان نیز در این مراسم گفت: تبدیل شدن ایران به کشوری پویا و مبنی بر دانش یک الزام است و در برنامه های توسعه باید در اولویت قرار گیرد.

امیررضا نقش با اشاره به اینکه هنوز راه زیادی برای قطع وابستگی اقتصادی در پیش داریم، افزود: ما باید در این مسیر اصول پنجگانه اقتصاد مقاومتی را پیاده سازی کنیم که جهاد دانشگاهی یکی از بازوان قوی برای دولت در این مسیر است.

وی اظهار امیدواری کرد که در استان اصفهان نیز بتوان از ظرفیت های موجود در زمینه فناوری و اقتصاد دانش بنیان مانند شهرک علمی و تحقیقاتی برای حل مشکلات این خطه هرچه بهتر و بیشتر استفاده شود.

طرح فناورانه تدوین دانش فنی استحصال نیکل و کبالت از مواد معدنی کشور روز چهارشنبه توسط جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان بهره‌برداری شد.

این طرح یکی از ۴۱ طرح شاخص و فناورانه جهاد دانشگاهی کشور است.

نیکل و کبالت از مواد راهبردی (استراتژیک) است که در صنایع مختلف از جمله فولاد، پالایشگاه، آلیاژی، آبکاری، شیمیایی، هسته ای، نظامی، الکتریکی و الکترونیکی کاربرد دارد.

برچسب‌ها معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان سازمان جهاد دانشگاهی دانشگاه صنعتی اصفهان اصفهان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان سازمان جهاد دانشگاهی دانشگاه صنعتی اصفهان معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان سازمان جهاد دانشگاهی دانشگاه صنعتی اصفهان اصفهان اقتصاد دانش بنیان جهاد دانشگاهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۸۹۱۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان حرکت بزرگ اقتصادی را رقم می زند

علی اسماعیلی گفت: این وظیفه مجریان قانون است که توجه ویژه ای به موضوع قانون جهش تولید دانش بنیان داشته باشند و وظیفه خود می‌دانیم برای این اولویت کاری شبانه روز اقدام کنیم.

وی اضافه کرد: توجه به افراد متخصص و همچنین نخبگان دانشگاهی در هر ۲ حوزه سیاست‌گذاری و اجرا، امری ضروری است. بر همین اساس این ۲ حوزه باید به صورت هماهنگ عمل کنند تا بتوانند موفقیت‌های مطلوبی را در راستای توسعه اقتصادی و فناوری کشور ایجاد کنند.

رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی گفت:خراسان رضوی به عنوان مرکز (هاب) انرژی و یکی از موثرترین مراجع پرورش شرکت‌های فعال در حوزه انرژی گازی و نفتی کشور شناخته شده است که این موضوع نشان می‌دهد این استان با وجود فاصله جغرافیایی با شرکتهای فعال در جنوب کشور می تواند با وجود سرمایه‌های انسانی نخبه و هوشمند و منابع و ظرفیت‌های ارزشمند راهگشای بزرگی در صنایع حوزه انرژی کشور باشد.

اسماعیلی افزود: این مساله نقطه قوت خراسان رضوی به شمار می‌رود و نشان می‌دهد که برنامه‌ریزی‌های مناسب و استفاده از تخصص‌ها و منابع موجود می‌تواند به توسعه‌ اقتصادی منطقه و کشور کمک شایانی کند.

وی ادامه داد: در پارک علم و فناوری استان خراسان رضوی بیش از هشت هزار و ۵۰۰ نخبه در حال فعالیت هستند و حفظ و حمایت واقعی از این نخبگان جزو وظایف و ماموریتهای این مجموعه به شمار می‌رود.

رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی گفت: با توجه به رویکرد دولت خدمتگزار بر ساخت مسکن، می توان ایده و طرح مسکن فناوران را برای نیروهای نخبه نیز پیگیری کرد.

اسماعیلی افزود: امید است با حمایت های مسوولان خراسان رضوی و حرکت رو به جلوی دولت سیزدهم در انگیزه بخشی و اعتبار بخشیدن به نخبگان کشور قدمی شایسته برداشته شود.

"قانون جهش تولید دانش بنیان" که با عنوان طرح به مجلس شورای اسلامی تقدیم شده بود، با تصویب در جلسه علنی روز یکشنبه مورخ ۱۴۰۱/۲/۱۱ مجلس و تایید شورای نگهبان ابلاغ شد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور
  • حضور جهاد دانشگاهی در بخش‌های عمومی و دانشگاهی نمایشگاه کتاب
  • تولید فنرهای مورد نیاز صنایع ریلی و خودروسازی
  • سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای جلب مشارکت مردم و تحقق شعار سال
  • حمل‌ و‌ نقل در ناوگان فناوری
  • برگزاری نخستین رویداد ملی غذایی «فبین فود» در مشهد
  • دانش‌بنیان‌ها برای توسعه قدرت فناورانه چه امکاناتی نیاز دارند؟
  • اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان حرکت بزرگ اقتصادی را رقم می زند
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • حضور دانش‌بنیان‌ها در حوزه حمل‌ونقل شهرها پررنگ شده است