Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، رییس جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان روز چهارشنبه در مراسم افتتاح این طرح گفت: طرح تدوین دانش فنی و ایجاد پایلوت تولید نیکل و کبالت از مواد معدنی یکی از ۴۱ طرح شاخص و فناورانه جهاد دانشگاهی کشور است.

مرتضی تیموری با بیان اینکه تولید این مواد به قطع وابستگی به خارج کشور و واردات نیکل و کبالت منجر می شود، افزود: در زمان حاضر بدلیل تحریم های ظالمانه این مواد راهبردی (استراتژیک) و گرانبها با واسطه و هزینه های گزاف وارد کشور می شود درحالیکه با تولید آن در داخل از واردات آن بی نیاز خواهیم شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه با بهره برداری از طرح تولید نیکل و کبالت از مواد معدنی کشور، استقلال اقتصادی کشور تکمیل و بیشتر خواهد شد، اظهار داشت: این طرح فناورانه در سال ۱۳۹۸ به دفتر مرکز جهاد دانشگاهی کشور ارائه و در سال ۱۳۹۹ تصویب شد.

تیموری خاطرنشان کرد: آماده مشارکت با بخش خصوصی برای راه اندازی کارخانه تولید نیکل و کبالت در مقیاس صنعتی هستیم تا از واردات این مواد فلزی که در صنایع مختلف کاربرد دارد، بی نیاز شویم.

مدیر طرح تدوین دانش فنی استحصال نیکل و کبالت از مواد معدنی کشور نیز در این مراسم گفت: نیکل و کبالت از مواد راهبردی (استراتژیک) است که د ردر صنایع مختلف از جمله فولاد، پالایشگاه، آلیاژی، آبکاری، شیمیایی، هسته ای، نظامی، الکتریکی و الکترونیکی کاربرد دارد.

علی احمدی با بیان اینکه ذخائر خوبی برای تولید این مواد فلزی در استان های اصفهان، خراسان جنوبی و فارس وجود دارد، افزود: عیار فلز نیکل در منابع معدنی کشورمان پایین است و ما در این طرح با استفاده از جدیدترین فناوری های روز موفق به استحصال این ماده معدنی با خلوص ۹۹ درصد شدیم.

وی با اشاره به اینکه سالیانه حدود سه هزار تُن نیکل به ارزش ۷۰ میلیون دلار به کشورمان وارد می شود، تاکید کرد: در زمان حاضر مشکلات زیادی برای تامین این فلزات راهبردی (استراتژیک) از بازار بین المللی بدلیل محدودیت های تحریم وجود دارد.

احمدی ادامه داد: می توان با تولید این مواد در داخل از واردات آنها بی نیاز شد که در طرحی که امروز افتتاح شد به دانش فنی استحصال نیکل و کبالت از مواد معدنی داخلی دست پیدا کردیم.

به گزارش ایرنا همچنین در این مراسم با حضور رییس جهاد دانشگاهی کشور از ۳۰ عنوان کتاب منتشر شده توسط جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان رونمایی و از تعدادی از جهادگران واحدهای مختلف استان تجلیل شد.

برچسب‌ها سازمان جهاد دانشگاهی دانشگاه صنعتی اصفهان اصفهان فناوری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان جهاد دانشگاهی دانشگاه صنعتی اصفهان اصفهان سازمان جهاد دانشگاهی دانشگاه صنعتی اصفهان اصفهان فناوری جهاد دانشگاهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۸۷۶۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرودگاه بین‌المللی سمنان مهیای بهره‌برداری است

شجاعی گفت: برقراری پروازهای داخلی و خارجی از فرودگاه بین‌المللی شهدای سمنان از طریق رایزنی با شرکت‌های هواپیمایی در دست پیگیری است.

وی ادامه داد: باند فرودگاه سمنان از مجهزترین و به‌روزترین فرودگاه‌های کشور است که ظرفیت فرود هواپیماهای غول‌پیکر از جمله ایرباس ۳۲۰ را دارد.

مدیر فرودگاه بین‌المللی شهدای سمنان اظهار کرد: این فرودگاه گ جزو نزدیک به ۳۰ فرودگاه کشور دارای مرز هوایی و پرواز بین‌المللی است و اولین پرواز بین‌المللی به مقصد عتبات عالیات از فرودگاه سمنان با هواپیمای ایرباس ۳۲۰ از باند این فرودگاه بود.

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

دیگر خبرها

  • جهاد میدانی محققان برای جهش تولید با مشارکت مردم در بوشهر اجرا شد
  • غرفه ذوب آهن اصفهان پربازدید ترین در بین صنایع فولادی
  • یخساز صنعتی و یخساز قالبی: افزایش بهره وری در صنایع مختلف
  • فرودگاه بین‌المللی سمنان مهیای بهره‌برداری است
  • بهره برداری ازهشت طرح آموزشی، خدماتی و رفاهی دانشگاهی کاشان
  • واحد‌های بزرگ پرورش مرغ گوشتی در قم احداث می‌شود
  • پل صاحب روضات آماده بهره‌برداری است
  • تلاش می‌کنیم ایستگاه دارک تا قدس در خط دو مترو تا پایان امسال به بهره‌برداری برسد
  • تلاش می‌کنیم بخشی از خط دو مترو تا پایان امسال به بهره‌برداری برسد
  • بهره‌برداری از فاز نخست خط ۲ متروی اصفهان در اولویت است/بازار «زرین» گذشته را روایت می‌کند