Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اصفهان مدیرکارآفرینی و اشتغال اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان با بیان اینکه امسال سهم استان اصفهان برای توسعه مشاغل خانگی ۷۷ میلیارد تومان است، گفت: سقف پرداخت این اعتبارات ۱۰۰ میلیون تومان است و افرادی که از طریق جهاد دانشگاهی شناسایی، آموزش و توانمند شده اند در اولویت دریافت این تسهیلات قرار خواهند گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسین باقری خوراسگانی در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص آخرین وضعیت مشاغل خانگی در اصفهان و اجرای طرح ملی این مشاغل، اظهار کرد: طبیعتا شرایط ایجاد مشاغل خانگی سهل تر از مشاغل صنفی و صنعتی است، از سوی دیگر افرادی می توانند وارد این حوزه شوند که توانایی حضور در مشاغل صنفی را ندارند.

وی افزود: مشاغل خانگی فی النفسه برای این افراد به وجود آمده و آنها علاوه بر ایجاد اشتغال می توانند، کمک معیشت خانواده های خود باشند.

مدیرکارآفرینی و اشتغال اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان با بیان اینکه در حوزه مشاغل خانگی برخی رشته های خاص در کشور شناسایی و مورد حمایت قرار گرفته است، گفت: برخی حمایت ها تسهیلاتی است و وزارتخانه اعتباراتی را برای این کار در نظر گرفته است.

وی با بیان اینکه امسال سهم استان اصفهان برای توسعه مشاغل خانگی ۷۷ میلیارد تومان است، توضیح داد: در حال حاضر توزیع شهرستانی این اعتبارات انجام شده و شیوه نامه اجرایی آن ابلاغ می شود و این تسهیلات به نوعی با رویکرد طرح های پشتیبان است.

باقری با بیان اینکه اعتبارات مشاغل خانگی به صورت قرض الحسنه است که از طریق بانک رفاه و توسعه تعاون پرداخت می شود، افزود: سقف پرداخت این اعتبارات ۱۰۰ میلیون تومان است، البته رقم تسهیلات برای هر شغل متفاوت است و میزان پرداخت آن بستگی به ارزیابی دستگاه اجرایی دارد.

وی به تفاهم نامه وزارت کار با جهاد دانشگاهی برای توسعه مشاغل خانگی اشاره کرد و افزود: جهاد دانشگاهی در این بخش نسبت به شناسایی افراد و مشاغل و همچنین در جهت آموزش و توانمندسازی افراد و اتصال آنها به بازار اقدام می کند.

مدیرکارآفرینی و اشتغال اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان در مورد سرنوشت افرادی که وارد حوزه مشاغل خانگی می شوند، اما در میانه راه ناموفق می مانند، تصریح کرد: بحث تفاهم نامه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با جهاد دانشگاهی به همین منظور بوده، چراکه ممکن است برخی افراد بازارها را نشناسند، برخی دیگر از شیوه های بازاریابی بی اطلاعند و ...، به همین منظور این تفاهم نامه برای شناسایی افراد آسیب دیده و توانمند کردن آنها توسط جهاد دانشگاهی ایجاد شده است.

وی با ارزیابی حوزه مشاغل خانگی در استان اصفهان، گفت: امروز حوزه آموزش و توانمند سازی مشاغل خانگی در استان شکل گرفته است و از سوی دیگر اعلام کرده ایم افرادی که امسال از طریق جهاد دانشگاهی شناسایی، آموزش و توانمند شده اند در اولویت دریافت تسهیلات قرار می گیرند.

باقری اما درباره بازارهای هدف مشاغل خانگی در اصفهان، گفت: دستگاه های اجرایی و جهاد دانشگاهی در این خصوص ارزیابی های لازم را انجام داده اند و رشته هایی که به اشباع رسیده باشند و یا زمینه فعالیت محدود دارند، مجوز فعالیت برای آنها صادر نخواهد شد.

وی البته یادآور شد: اینکه برخی افراد نیز تمایل دارند به صورت مستقل در این شاخه ها ورود پیدا کنند، بحث دیگری است، اما اکنون منابع و تسهیلات را به طرح هایی تخصیص می دهیم که مطابق با نظر دستگاه های اجرایی باشد و اولویت و بازار کار داشته باشند.

مدیرکارآفرینی و اشتغال اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان درباره برخی قوانین سختگیرانه پیش روی مشاغل خانگی و گلایه پیشران ها، گفت: این سخت گیری ها برای تمام مشاغل نیست؛ بعضا برخی مشاغل نیازمند الزامات بهداشتی و ... هستند، اما در مشاغل دیگر محدودیت خاصی نداریم.

وی درباره مشکلات پیشروی دریافت تسهیلات بانکی برای توسعه مشاغل خانگی، توضیح داد: تخصیص تسهیلات دو بخش دارد؛ یکی تصویب این اعتبارات از سوی دستگاه های اجرایی است که بعد از تصویب به بانک ارجاع داده می شود که عمده مشکلات افراد به حوزه بانکی برمی گردد و البته سختگیری های نظام بانکی از اختیار ما خارج است.

باقری گفت: با توجه به اینکه بانک ها می خواهد منابع ارزان قیمت پرداخت کند، باید اطمیمنان از بازگشت پول خود داشته باشد، اما اگر افراد بتوانند ضمانت بانکی را تهیه کنند، به راحتی دریافت تسهیلات توسعه مشاغل خانگی قابل وصول است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی مشاغل خانگی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی توزیع اعتبارات استانی جهاد دانشگاهی کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان برای توسعه مشاغل خانگی آموزش و توانمند مشاغل خانگی جهاد دانشگاهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۹۲۹۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ هزار مددجوی بهزیستی اصفهان شاغل شدند

معاون مشارکت‌های مردمی اداره کل بهزیستی استان اصفهان گفت: سال گذشته چهار هزار مددجوی بهزیستی این استان با دریافت تسهیلات بانکی مشغول به فعالیت اقتصادی شدند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، سید کمال صدیقی امروز –سه شنبه هجدهم اردیبهشت_ در بازدید از طرح‌های اشتغال‌زایی معلولان و طرح خدمات جهادی تیران و کرون اظهارکرد: خودکفایی و کاهش وابستگی مددجویان سازمان بهزیستی جز اولویت برنامه‌های این سازمان قرار گرفته که با توانمندسازی و ارائه تسهیلات انجام می‌شود.

وی افزود: سال گذشته بالغ بر چهار هزار نفر از مددجویان بهزیستی استان اصفهان با دریافت تسهیلات بانکی فرصت اشتغال برای خود فراهم کرده‌اند و زمینه خودکفایی آنان فراهم شده است.

معاون مشارکت‌های مردمی اداره کل بهزیستی استان اصفهان با بیان اینکه این تسهیلات به صورت قرض‌الحسنه و بازپرداخت بلند مدت پرداخت شده، ادامه داد: سقف تسهیلات سه میلیارد ریال بوده که به طرح‌های تولیدی مولد اختصاص پیدا می‌کند.

صدیقی با اشاره به اینکه بخشی از کارفرمایان با دریافت این تسهیلات فرصت اشتغال برای مددجویان ایجاد می‌کنند، خاطرنشان‌کرد: کارفرما ملزم به پرداخت حقوق و بیمه نیرو بوده و دولت هم برای حمایت از چنین سرمایه گذارانی علاوه بر تخصیص تسهیلات متناسب با نیروی بکار گرفته شده، بسته‌های تشویقی نیز اختصاص می‌دهد.

وی اضافه کرد: مددجویان به شرط داشتن پروانه اشتغالی و یا مدرک فنی حرفه‌ای برای ایجاد اشتغال قادر به دریافت تسهیلات هستند که سازمان بهزیستی در تعامل با نهادهای حرفه‌ای آموزی شرایط فراگیری مهارت را برای مددجویان تسهیل کرده است.

معاون مشارکت‌های مردمی اداره کل بهزیستی استان اصفهان یادآورشد: دستگاه‌های دولتی نیز در آزمون‌های استخدامی نیز به معلولان فرصت داده‌اند که این موضوع نیز از دغدغه‌های سازمان بهزیستی و مطالبه جامعه معلولان بوده و دولت بر اساس قانون باید سه درصد از سهمیه استخدام‌های دستگاه‌های اداری را به این افراد اختصاص بدهد.

صدیقی به طرح‌های جهادی بهزیستی در تعامل با دیگر نهادهای خدماتی و مردمی اشاره کرد و گفت: اعزام این گروه‌ها به مناطق کمتر توسعه یافته و محروم استان اصفهان باعث ارائه خدمات مورد نیاز و محرومیت زدایی شده است.

وی ارائه خدمات روانشناسی، حمایتی، توانبخشی، معاینه سرپایی، آموزشی و فرهنگی از جمله فعالیت‌هایی گروه‌های جهادی اعلام کرد و اذعان داشت: خدمات تکمیلی در صورت امکان نیز به مراجعین در مراکز تحت پوشش بهزیستی ارائه می‌شود.

کد خبر 751571

دیگر خبرها

  • تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی به کسب و کارهای فعال در سکوهای داخلی
  • ۴ هزار مددجوی بهزیستی اصفهان شاغل شدند
  • اعطای تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی به کسب و کار‌های سکو‌های داخلی
  • «جایزه صد میلیون تومانی» ترفند جدید کلاهبرداران تلفنی!
  • زمینه فعالیت مشاغل خانگی را در اصفهان تقویت می‌کنیم
  • پیشرفت نهضت ملی مسکن در غیبت بانک‌های خصوصی
  • روش ثبت نام وام 100 میلیون تومانی بانک آینده به صورت غیرحضوری
  • سهم صفر درصدی مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن
  • سقف ۱۵ میلیارد تومانی تسهیلات برای شرکت‌های دانش‌بنیان صنعت هوانوردی
  • ۶ روش برای مردمی‌سازی تولید