Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@17:48:05 GMT

توانمندی‌های جهاددانشگاهی دیده شود

تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۹۹۳۲۴

توانمندی‌های جهاددانشگاهی دیده شود

ایسنا/اصفهان رئیس جهاد دانشگاهی واحد صنعتی با بیان اینکه باید توانمندی های جهاد بیشتر باور شود، گفت: تفاهم نامه های بسیاری با سازمان های مختلف داریم و خدمات ارائه می شود، اما ردیف بودجه خاصی به جهاد دانشگاهی داده نمی شود.

مرتضی تیموری امروز (دوشنبه -۱۱  مردادماه) در نشست خبری به مناسبت سالروز تاسیس جهاد دانشگاهی، با توضیح فعالیت های پژوهشی مختلف در یک سال گذشته در این واحد، شاخص ترین طرح را انجام طرح فناورانه «تدوین دانش فنی استحصال نیکل و کبالت از منابع معدنی و ساخت پایلوت نیمه صنعتی آن» برای اولین بار در کشور اعلام کرد که ۸۰درصد پروژه عملی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در حوزه پژوهش فعالیت های شاخص دیگری همچون «مطالعه و بررسی مقدماتی امکان استفاده از آب های ژرف در حوزه معدنی سنگان»، استمرار طراحی و ساخت تجهیزات تست و اندازه گیری مورد نیاز صنایع دفاعی، تجاری سازی و عرضه به بازار دو محصول رزین اپوکسی و مواد فسفاته کاری، استمرار فعالیت های گذشته در حوزه آزمون تجهیزات آبیاری در کشاورزی، مطالعه و بررسی مقدماتی امکان استفاده از آب های ژرف در حوزه معدنی سنگان» با سازمان ایمیدرو، ۶ طرح در سال گذشته برای شهرداری اصفهان، بررسی علل عدم توزیع یکنواختی ادورانت در شبکه گاز و شبیه سازی آن برای شرکت گاز هرمزگان، طرح هایی برای آب منطقه ای اصفهان و ... از دیگر طرح هایی است که در حوزه پژوهش در حال انجام هستند.

رئیس جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان در خصوص فعالیت های فرهنگی، خبرداد: به زودی چهارصدمین کتاب منتشر شده جهاد دانشگاهی واحد صنعتی رونمایی می شود. علاوه بر اینکه در سال گذشته، ۴۲ عنوان کتاب که ۹ عنوان چاپ دوم و مابقی چاپ اول بودند در انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان به چاپ رسید.

تیموری در پاسخ به سوال ایسنا در خصوص برنامه و طرح های آینده جهاد دانشگاهی واحد اصفهان گفت: در حوزه پژوهشی تجاری سازی چند محصول در حوزه شیمی و پلیمر در دستور کار است. علاوه براینکه توسعه و افزایش ظرفیت استحصال فلزات گرانبها از ضایعات الکترونیکی را مدنظر داریم و طرح تدوین دانش فنی استحصال دی اکسید تیتانیوم از کنستانتره ایلمنیک نیز جز طرح های شاخص است که با تامین هزینه عملی می شود.

وی ادامه داد: طرح دیگری عنوان تولید صفحات پلیمری به منظور رفع آلودگی نفتی با وزارت نفت در حال پیگیری است.

رئیس جهاد دانشگاهی از رفع شدن مسائل تولید سوربیتول خبر داد و گفت: طرح مجتمع شهید مدرس درحال پیگیری است و در مراحل انتهایی است و در مدت ۳ تا ۴ ماه آینده امیدواریم عملی شود. ماده اولیه این کارخانه یک نوع نشاسته اصلاح شده است که برای استفاده از صنایع غذایی، دارویی و ارایشی استفاده می شود.

تیموری همچنین از گسترش طرح های فرهنگی در حد کلان خبر داد و افزود: مطالعات فرهنگی به عنوان سنگ بنا باید در راس فعالیت های فرهنگی قرار گیرد. در همین راستا طرح مدل نیازسنجی فرهنگی برای دانشگاه ها و دانشجویان انجام شد. همچنین به منظور تهیه پیوست فرهنگی پروژه های مختلف، طرح هایی پیشنهاد شده و آماده همکاری در حوزه مطالعات فرهنگی هستیم.

وی ادامه داد: به منظور تعیین خط و مشی فرهنگی آمادگی داریم مطالعات برای سازمان ها داشته و نقشه راه آینده فرهنگی در اختیار آنها قرار دهیم.

رئیس جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان در خصوص طرح های آینده واحد در حوزه آموزش، اظهار کرد: شناسایی مشاغل جدید و آینده و معرفی این مشاغل که در سازمان مرکزی دنبال می شود را پیگیری می کنیم. توسعه روش های جدید از آموزش های الکترونیکی نیز در دستور کار است.

تیموری در خصوص حمایت سازمان های مختلف از جهاد دانشگاهی گفت: باوجود اینکه خوب نفوذ کرده ایم اما در استان اصفهان حمایت ها به اندازه استان های دیگر نیست و در حال حاضر یک ریال از بودجه استانی استفاده نمی کنیم.

وی با بیان اینکه بودجه دفتر مرکزی معادل ۱۵ درصد هزینه های سال است، تصریح کرد: تفاهم نامه های بسیاری با سازمان های مختلف داریم و خدمات ارائه می شود و در ازای آن هزینه نیز دریافت می شود، اما ردیف بودجه خاصی به جهاد دانشگاهی داده نمی شود. باید توانمندی های جهاد بیشتر باور شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی جهاد دانشگاهی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی رئیس جهاد دانشگاهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۹۹۳۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسالت‌ مهم دانشگاهیان، زنده نگه‌داشتن یاد شهداست

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، کیان پهلوان‌افشاری، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک در مراسم تجلیل از شهدای دانشجوی این واحد دانشگاهی زنده نگه‌داشتن نام و یاد شهدا در جامعه به‌ویژه مراکز علمی و دانشگاهی را ضرورت برشمرد و اظهار کرد: ذهن خاکیان از درک عمیق مفاهیم بلندی که در وصف شهدا آمده عاجز و ناتوان است به تعبیر آیه شریف قرآنی شهدا نزد پروردگار خود به ارتزاق می‌پردازند که این نکته بیانگر ارتباط عمیق شهید با ذات حضرت حق‌تعالی است.

وی با تجلیل از ایثارگری‌ها و رشادت‌های خالصانه شهیدان دانشگاهی عنوان کرد: شهدای دانشجو مایه آبرو و افتخار دانشگاه و دانشگاهیان هستند که با بصیرت مثال‌زدنی و از روی اعتقاد خود از پشت میز‌های درس به خاک‌ریز‌ها رفتند تا به دنیا نشان دهند که دانشجویان این مرزوبوم تا پای جان بر سر آرمان‌ها و اهداف مقدس خود می‌ایستند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک با اشاره به ۶ شهید دانشجو در این واحد دانشگاهی بیان کرد: شهیدان دانشجو کسانی هستند که با احساس مسئولیتی که داشتند از همه دلبستگی‌های دنیوی و شور و شعف عالم جوانی دل کندند و برای هم‌سالان و هم‌وطنان خود امنیت و آرامش را ایجاد کردند.

پهلوان‌افشاری گفت:‌ یکی از رسالت‌های مهم دانشگاهیان، زنده نگه‌داشتن و طنین‌انداز کردن رایحه دل‌انگیز شهدا در فضای دانشگاهی است بر همین اساس بر خود فرض می‌دانیم تا با تجلیل و تکریم از خانواده شهدا با شهیدان تجدیدعهد کرده و یاد شهدا را به‌صورت علمی در محیط‌های دانشگاهی زنده نگه‌داریم.

به گزارش آنا،‌ دانشجویان شهید دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک عبارتند از: شهید ولی‌الله قمی دانشجوی رشته الهیات (تاریخ شهادت پنجم مرداد ۱۳۶۷ عملیات مرصاد)، شهید عابدین هداوند خانی دانشجوی رشته الهیات (تاریخ شهادت۲۴ دی ۱۳۶۵ عملیات کربلای ۵)، شهیده منصوره تاجیک رشته آموزش زبان انگلیسی (تاریخ شهادت۲۰ اردیبهشت ۱۳۸۸ دیاله عراق- انتحاری)، شهید حسین حسین زاده دانشجوی رشته تربیت‌بدنی (تاریخ شهادت۳۰ دی ۱۳۹۵ حادثه پلاسکو)، شهید سجاد زبرجدی دانشجوی رشته تربیت‌بدنی (تاریخ شهادت هفتم مهر ۱۳۹۵ حلب سوریه)، شهید سعید خواجه صالحانی دانشجوی رشته برق صنعتی (تاریخ شهادت چهارم فروردین ۱۳۹۶ قمحانه سوریه)

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آمار واقعی مبنای مدیریت هوشمند بازار محصولات کشاورزی است
  • حضور جهاد دانشگاهی در بخش‌های عمومی و دانشگاهی نمایشگاه کتاب
  • استقبال دانشگاه آزاد از ایده‌های نو در حوزه کشاورزی، دامی و شیلات
  • رسالت‌ مهم دانشگاهیان، زنده نگه‌داشتن یاد شهداست
  • تقدیر از مفاخر قرآنی و مفسر کتاب وحی در اردبیل
  • خسارت سیل و تگرگ به مزارع کازرون
  • برگزاری نخستین رویداد ملی غذایی «فبین فود» در مشهد
  • رقابت داوطلبان آزمون استخدامی آموزش و پرورش سمنان
  • ایران می‌تواند توانمندی خود در حوزه صنعت دارو را به کشورهای دیگر ارائه دهد
  • فیلم| مقام شامخ استاد از نگاه دانشگاهیان