Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@21:14:19 GMT

در توسعه مشاغل خانگی نیازمند اطلاعات و آموزش هستیم

تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۹۰۳۲۰۶

در توسعه مشاغل خانگی نیازمند اطلاعات و آموزش هستیم

ایسنا/اصفهان یک فعال حوزه مشاغل خانگی در اصفهان با تاکید بر اینکه در حوزه توسعه مشاغل خانگی در وهله نخست، نیازمند سرمایه و سرمایه گذاری و همچنین دریافت تسهیلات با درصد پایین هستیم، گفت: باید توجه داشت به خصوص در ابتدای راه فعالیت مشاغل خانگی دستمزد بالایی ندارد و سودآوری آن در درازمدت است.

اعظم ریحان پور در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اینکه در حوزه مشاغل خانگی و با یک تیم تقریبا ثابت ۶۰ نفری در زمینه چرم مشغول فعالیت است، اظهار کرد: سال ۸۲ در حوزه صنایع دستی مجوز فعالیت دریافت کردم، اما از سال ۹۱ به بعد به صورت گروهی و عمده در حوزه تولید و آموزش مشاغل خانگی در بخش چرم و دوخت کیف و کفش فعالیت دارم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اعتقاد بر اینکه در حوزه مشاغل خانگی اگر تنها محدود به یک شهر و استان باشیم شاید جای فعالیت نباشد، تصریح کرد: فعالیت در حوزه مشاغل خانگی باید به صورت کشوری و سفارش ها برای استان های مختلف باشد، از سوی دیگر می توان در نمایشگاه های مختلف و حتی بین المللی حضور داشت.

این فعال در حوزه مشاغل خانگی در خصوص شرایط فعالیت و حمایت از مشاغل خانگی در اصفهان و کشور، توضیح داد: اگرچه در این زمینه بسیاری از نهادها و دستگاه ها تمایل به همکاری دارند، اما در عمل حمایتی زیادی صورت نمی گیرد.

وی با بیان اینکه البته با شیوع کرونا، جهاد دانشگاهی اقدام به برپایی بازارچه های اینترنتی و صنایع دستی کرد، گفت: البته دستگاه های دیگر می توانند در حوزه فروش محصولات تولیدی مشاغل خانگی به این بخش کمک کنند تا دلالان بازار را در دست نگیرند.

ریحان پور با تاکید بر اینکه در حوزه توسعه مشاغل خانگی در وهله نخست، نیازمند سرمایه و سرمایه گذاری و همچنین دریافت تسهیلات با درصد پایین هستیم، گفت: اگر دولت به نوعی در زمینه ارائه تسهیلات به گونه ای عمل می کرد تا بتوانیم مواد اولیه مورد نیاز خود را تهیه کنیم، بیشتر می توانستیم فعالیت کنم.

وی با بیان اینکه خوشبختانه اصفهان ظرفیت بالایی در حوزه توسعه مشاغل خانگی دارد، تصریح کرد: امروز ظرفیت های بسیاری برای ورود به حوزه مشاغل خانگی وجود دارد، اما این دسته از فعالیت ها نیازمند حمایت است، البته طی یک سال گذشته افراد در حوزه های مختلف به سمت توسعه مشاغل خانگی رفته اند.

این فعال در حوزه مشاغل خانگی با اشاره به نقطه ضعف های پیش روی توسعه مشاغل خانگی است، گفت: برخی افراد از ابتدا راه خود را به درستی انتخاب نمی کنند و بدون هیچ شناختی از این حوزه و بدون آشنایی از بازاریایی، تولید، توزیع و پخش تولیداتشان، در میانه راه ناموفق از دور خارج می شوند، در حالیکه این حوزه در وهله نخست نیازمند اطلاعات، آموزش و تجربه است.

وی با تاکید بر اینکه نداشتن اطلاعات، ناآشنایی از بازار مشاغل خانگی موجب می شود که افراد در ادامه راه ناامید شوند، تصریح کرد: باید توجه داشت به خصوص در ابتدای راه فعالیت مشاغل خانگی دستمزد بالایی ندارد و سودآوری آن در درازمدت است، البته برخی فعالیت از حوزه های مشاغل خانگی در کوتاه مدت به سود آوری می رسند.

ریحان پور در خصوص طرح ملی توسعه مشاغل خانگی که طی یک سال گذشته توسط جهاد دانشگاهی و وزارت تعاون در حال اجرا است، اظهار کرد: خوشبختانه جهاد دانشگاهی به پیشبرد این طرح کمک کرده و شاید اصفهان جزو پیشروترین استان ها در اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در کشور است.

وی همچنین یادآور شد: جهاد دانشگاهی اصفهان به دنبال این طرح اقدام به راه اندازی سه بازارچه مجازی برای فروش کرده است، همچنین هر چند هفته یک بار جلساتی پیرامون برندسازی، بازاریابی و ... برگزار و آموزش های لازم را در حوزه مشاغل خانگی ارائه می دهد.

این فعال در حوزه مشاغل خانگی با بیان اینکه در حوزه مشاغلی خانگی در اصفهان، جهاد دانشگاهی حرفه هایی را پیشنهاد داده است، گفت: این حرفه ها با حمایت استانداری است و با توجه به اینکه افراد در این بخش ها ثبت نام می کنند، می توانند با آگاهی و اطلاعات بهتر وارد حوزه مشاغل خانگی شوند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی مشاغل خانگی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی تسهيلات جهاد دانشگاهی حوزه مشاغل خانگی توسعه مشاغل خانگی مشاغل خانگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۰۳۲۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۴۵ هزار پلاک آبی هوشمند بر منازل اصفهانی‌ها نصب شده است

دستیار ویژه شهردار در امور هوشمندسازی و مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری اصفهان گفت: پروژه نصب پلاک آبی هوشمند منازل از سال ۱۴۰۰ با بودجه‌ای بالغ‌بر ۸۹۰ میلیارد ریال توسط سازمان فاوای شهرداری اصفهان آغاز شد و طبق برنامه‌ریزی‌ها تا پایان ۱۴۰۳ در کل مناطق اصفهان به پایان خواهد رسید.

سعید فردانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنابا اشاره به پروژه نصب پلاک آبی هوشمند در اصفهان اظهار کرد: در این پروژه ابتدا پلاک‌های آبی به املاک شهروندان اختصاص داده شد و اطلاعات توصیفی منتسب به هر ملک در پایگاه داده مکانی تجمیع می‌شود ، در ادامه برای هر پلاک آبی یک لینک اختصاصی QR کد تولید و نسبت به طراحی و ساخت پلاک اقدام می‌شود، در مراحل بعدی امکان اتصال خدمات مختلف به QR کد اختصاصی هر ملک وجود دارد.

وی افزود: از مزایای اجرای این طرح می‌توان به ارائه خدمات سازمان‌های اجرایی مختلف به شهروندان به‌صورت یکپارچه، زیباسازی نمای شهر اصفهان، شناسنامه‌دار کردن املاک در داده‌های مکانی و دریافت خدمات امدادی توسط شهروندان با اسکن QR کد اشاره کرد.

دستیار ویژه شهردار در امور هوشمندسازی و مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری اصفهان تصریح کرد: در این پروژه امکاناتی همچون نمایش نشانی پستی صحیح ملک بر اساس آخرین وضعیت بانک اطلاعاتی مرتبط، اتصال به پروفایل شهروندی سامانه اصفهان من، نمایش شماره اشتراک، ردیف آب و شناسه قبض برای هر ملک و ثبت درخواست‌های اضطراری ملک برای حریق و حادثه از طریق منوی آتش‌نشانی، پیاده‌سازی شده است.

فردانی بیان کرد: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده امکان ارائه اطلاعات مورد نیاز شهروندان همچون کد نوسازی، امکان اجرای پروژه سرشماری نفوس و مسکن ۱۴۰۵ در مکان‌های دارای پلاک آبی و امکان استفاده از QR کد هوشمند پلاک‌های آبی برای ارائه اطلاع‌رسانی‌ها و تبلیغات شهری به‌صورت هدفمند در آینده‌ای نزدیک به این پلاک‌های هوشمند افزوده خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: در این پروژه که توسط سازمان فاوای شهرداری اصفهان در حال اجرا است، ۳۴۵ هزار پلاک آبی هوشمند تا پایان سال گذشته بر منازل شهروندان نصب شده است و انتظار می‌رود تا پایان سال ۱۴۰۳ روند نصب تمام پلاک‌ها به پایان برسد.

کد خبر 750970

دیگر خبرها

  • علت عدم گرایش به رشته‌های علوم پایه و فنی بررسی شود
  • ۳۴۵ هزار پلاک آبی هوشمند بر منازل اصفهانی‌ها نصب شده است
  • همایش‌های هسته‌ای تسهیل کننده نیمی از اهداف توسعه پایدار
  • برای تحقق رشد اقتصادی نیازمند اجرای برنامه‌های تحول آفرین هستیم
  • سند تحول آموزش و پرورش، نیازمند تحول
  • تامین آب پایدار روستا‌های بخش گابریک نیازمند تخصیص اعتبار
  • زمینه فعالیت مشاغل خانگی را در اصفهان تقویت می‌کنیم
  • تکمیل ساختمان کانون پرورش فکری خمام نیازمند حمایت مسوولان است
  • کلید حل تمام مسائل کشور در دل تعلیم و تربیت نهفته است
  • ۶ روش برای مردمی‌سازی تولید