Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اصفهان رئیس دانشگاه اصفهان گفت: جهاد دانشگاهی به همراهی و حمایت دستگاه های مختلف نیاز دارد تا توانمندی های این نهاد به منصه ظهور گذاشته شود و گرهی از مشکلات کشور باز شود.

هوشنگ طالبی در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص ۱۶ مرداد- سالروز تأسیس جهاد دانشگاهی و خدمات این نهاد انقلابی، اظهار کرد: اساس پیدایش جهاد دانشگاهی ایجاد حرکتی چابک، مبتنی بر دانش و ظرفیت‌های داخلی، استفاده از ظرفیت‌های دانشگاهی و علمی برای حل مشکلات و معضلات کشور بود و این نهاد با این پشتوانه فکری شکل گرفت و طی ۴۰ سال گذشته مشغول ارائه خدمت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اکنون که کشور با تحریم‌های ناعادلانه آمریکا مواجه است، فرصتی برای بازتعریف اقتصاد کشور بدون نفت ایجاد شده و تفکر و تجربه جهاد دانشگاهی راهکاری گره‌گشا برای برون رفت از وضعیت فعلی است.

به گفته رئیس دانشگاه اصفهان، استفاده از ظرفیت علمی و توانمندی‌های این نهاد در وضعیت فعلی بسیار کمک کننده است و اکنون باید از راه پیموده جهاد دانشگاهی استفاده کنیم.

طالبی تاکید کرد: جهاد دانشگاهی از ابتدای تشکیل تا به امروز در هر زمان و هر موقعیتی، از او خواسته شده پای کار بایستد و کشور را برای رفع مشکلات و معضلات پیش آمده همراهی کند.

وی اضافه کرد: دانشگاهیان دانشگاه اصفهان خود را جدا از جهاد دانشگاهی نمی‌دانند و همواره در تعامل با این نهاد بوده و هستند.

به گفته رئیس دانشگاه اصفهان، با وجود تمام صداقتی که از این نهاد به جا مانده از انقلاب وجود دارد، جهاد دانشگاهی از نظر حمایت سایر دستگاه ها در جایگاه واقعی خود قرار ندارد و نیاز است که بیشتر مورد حمایت قرار گیرد.

طالبی اظهار کرد: جهاد دانشگاهی به همراهی و حمایت دستگاه های مختلف نیاز دارد تا توانمندی های این نهاد به منصه ظهور گذاشته شود و گرهی از مشکلات کشور باز شود.

وی در پاسخ به این پرسش که چگونه می توان این حمایت و تعاملات را افزایش داد؟ تصریح کرد: این موضوع فرهنگی است و نیاز به فرهنگ سازی دارد. متاسفانه جوان ترها، مدیران جهاد دانشگاهی را نمی شناسند و به همین دلیل در پاره ای موارد حمایت ها کمتر است.

رئیس دانشگاه اصفهان، وظیفه جهاد دانشگاهی در این خصوص را شناساندن توانمندی‌های خود و توسعه آن در بدنه اجرایی کشور دانست و گفت: جهاد دانشگاهی در این عرصه باید فعال تر گام بردارد.

طالبی درباره شاخص هایی که جهاد دانشگاهی را به عنوان نهادی برخاسته از دل انقلاب متمایز می‌کند، تصریح کرد: تفکر انقلابی، خلوص نیت، وظیفه شناسی، تحرک و فارغ بودن از بروکراسی‌ها، نگاه علمی و دانش بنیان بودن تصمیم سازی، جامعه گرایی و در یک کلام برای خدا کار کردن از شاخصه های اصلی این نهاد برخاسته از انقلاب است.

وی افزود: با توجه به شاخص هایی که گفته شد، اگر نیت حل مشکلات باشد با هزینه کم و بهره وری بالا همراه خواهد بود و در این میان جهاد دانشگاهی اولویت اصلی برای ارجاع امور و مشکلات جامعه را دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی جهاد دانشگاهی دانشگاه اصفهان رئیس دانشگاه اصفهان جهاد دانشگاهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۴۵۴۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خروج واحد تولیدی مکمل غذایی دام و طیور بعد از ۶ سال از ورشکستگی با حمایت دستگاه قضا

علی القاصی، رئیس کل دادگستری استان تهران از خروج از ورشکستگی یک واحد تولیدی مکمل غذایی دام و طیور با حمایت‌ها و پیگیری‌های قضایی پس از شش سال خبر داد و گفت: این واحد تولیدی با موضوع فعالیت تولید کربنات کلسیم از سنگ‌های آهکی برای مصرف دام و طیور به‌عنوان مکمل غذایی در شهرستان ساوه از سال ۱۳۹۶ به‌طور کامل تعطیل و در معرض فروپاشی و ورشکستگی قرار گرفت.

رئیس کل دادگستری استان تهران خاطرنشان کرد: این شرکت بر اساس نوسانات نرخ ارز، عدم رقابت با تولیدکنندگان بزرگ، دریافت تسهیلات بانکی و معوق شدن اقساط بانکی و عدم پرداخت به موقع مطالبات سازمان امور مالیاتی و سازمان تامین اجتماعی ورشکسته شناخته شد که با ورود اداره تصفیه امور ورشکستگی دادگستری کل استان تهران همزمان با پیشبرد امر تصفیه، جلسات متعددی با بستانکاران عمده اعم از بانک، سازمان امور مالیاتی و سازمان تامین اجتماعی تشکیل گردید و رفع موانع موجود در مسیر فعالیت این واحد تولیدی در دستور کار قرار گرفت.

وی با بیان اینکه خوشبختانه با پیگیری‌های صورت‌گرفته در نهایت صد در صد مطالبات بستانکاران به صورت نقدی پرداخت و این شرکت از ورشکستگی خارج گردید، اذعان کرد: این واحد تولیدی در حال حاضر با اشتغال ۳۱ نفر نیروی کار به‌صورت مستقیم به چرخه تولید بازگشت و به طور کامل تحویل مالکین و سهامداران گردید.

القاصی در پایان با اشاره به ایجاد بستر جدید توسعه در واحد تولیدی مذکور و افزایش تولید تا هزار تن در روز خاطرنشان کرد: در حال حاضر تمامی مطالبات اعم از حقوق و مزایای کارگری، هزینه‌های جاری از جمله حق بیمه، مالیات، برق و گاز پرداخت شد و با خروج از ورشکستگی، این واحد تولیدی در روزجاری تحویل مالکین و سهامداران شد.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حقوقی قضایی

دیگر خبرها

  • فراخوان ایرانسل برای حمایت از طرح‌های پژوهشی دانشگاهی
  • حضور جهاد دانشگاهی در بخش‌های عمومی و دانشگاهی نمایشگاه کتاب
  • تقدیر از مفاخر قرآنی و مفسر کتاب وحی در اردبیل
  • برگزاری نخستین رویداد ملی غذایی «فبین فود» در مشهد
  • رقابت داوطلبان آزمون استخدامی آموزش و پرورش سمنان
  • ۱۳ هزار دانش‌آموز خراسان شمالی تحت پوشش کمیته امداد هستند
  • حاجی‌پور: فوتبال ‌خوزستان‌ تاوان بی‌تدبیری را می‌دهد
  • خروج واحد تولیدی مکمل غذایی دام و طیور بعد از ۶ سال از ورشکستگی با حمایت دستگاه قضا
  • راه خروج از سیاه چاله جمعیتی قدردانی از جامعه مامایی است
  • رئیس کل سازمان نظام پزشکی عنوان کرد؛ اهمیت جایگاه مامایی در خروج از سیاه چاله جمعیتی