Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزشی واحد صنعتی اصفهان گفت: از مزایا و برجستگی‌های مراکز آموزشی این واحد، کیفیت آموزشی، رعایت عدالت آموزشی و استفاده از مدرسین متخصص است.

به گزارش ایسنا، بنابراعلام روابط عمومی جهاد دانشگاهی صنعتی اصفهان، مهندس ذبیح الله قجاوند معاون آموزشی این واحد، گفت: یکی از مزایا و برجستگی‌های مراکز آموزشی جهاد دانشگاهی دانشگاهی صنعتی اصفهان، کیفیت است و مسئله‌ای که ما را از سایر مراکز متمایز و یا حداقل جز موسسات تراز بالا قرار می‌دهد، بحث کیفیت آموزشی، رعایت عدالت آموزشی و استفاده از مدرسین متخصص و ماهر و مباحث فرهنگی است که موجب اطمینان خاطر خانواده‌ها نسبت به مراکز آموزشی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در سال ۱۳۹۸ تعداد مراکز این معاونت، به ۸ مرکز افزایش یافت که ۲ مرکز در شهرستان‌های نجف‌آباد و خمینی شهر و ۶ مرکز نیز در اصفهان مستقر هستند.

وی افزود: مرکز نجف‌آباد درزمینهٔ آموزش زبان، کامپیوتر، بورس و تعمیرات موبایل و مرکز خمینی شهر در حوزه زبان و حسابداری فعال هستند و علاوه برآن نیز مرکز شماره ۲ در اصفهان به آموزش‌های تخصصی کامپیوتر، فنی مهندسی، آموزش‌های مجازی و برخط، اختصاص دارد که به‌عنوان یک مرکز تخصصی در این  زمینه فعالیت دارد.

معاون آموزشی واحد صنعتی اصفهان با بیان این‌که سایر مراکز آموزشی جهاد دانشگاهی در زمینهٔ آموزش‌های زبان فعال هستند، افزود: آموزش زبان انگلیسی، آلمانی، فرانسه، ترکی و عربی از دوره کودکان و نوجوانان تا عالی‌ترین و تخصصی‌ترین سطوح در سایر مراکز ارائه می‌شود.

افزایش ۹ و نیم درصدی تعداد فراگیر مراکز آموزشی واحد صنعتی اصفهان

معاون آموزشی واحد صنعتی اصفهان، ضمن مقایسه تعداد فراگیران مراکز آموزشی جهاد دانشگاهی صنعتی اصفهان در سال‌های ۹۷ و ۹۸، روند تعداد فراگیران را رو به رشد عنوان و افزود: در سال ۹۸ تعداد فراگیران نسبت به سال ۹۷ از ۴۸ هزار ۱۹۹ نفر به ۵۲ هزار ۷۲۹ نفر افزایش پیدا کرده که حدود ۹ و نیم درصد افزایش تعداد فراگیر اتفاق است.

وی با تاکید بر تنوع آموزش‌ها در مراکز آموزشی جهاد دانشگاهی تصریح کرد: در بیشتر مراکز، آموزش زبان‌های خارجی وجود دارد، اما برای تخصصی کردن مراکز هم عمل شده، از جمله مرکز شماره ۲ که رشته‌های فنی مهندسی و آموزش‌های برخط را دربردارد و مرکز ۴، علاوه بر آموزش زبان انگلیسی در زمینهٔ آموزش زبان‌های خارجی غیرانگلیسی نیز فعال است.

قجاوند، ارتقاء سطح کیفی اساتید و محتواهای آموزشی برگزیده در مراکز آموزشی جهاد دانشگاهی دانشگاه صنعتی اصفهان را از توانمندی‌ها و مزایای این مراکز دانست و گفت: حدود ۲۶۰ استاد در هرماه با مراکز آموزشی این واحد فعالیت و ارتباط دارند که به‌ویژه در حوزه زبان باید از فیلترهای مختلفی عبور نموده تا وارد چرخه تدریس شوند.

وی با تشریح فرایند گزینش مدرسین مراکز آموزشی جهاد دانشگاهی صنعتی اصفهان، ادامه داد: فرایند تدریس مدرسین توسط فراگیران، مدیر گروه و همچنین حضور اساتید با سابقه در کلاس، تحت نظارت و ارزشیابی قرار می‌گیرد و در طول سال طی چندین مرحله، دوره‌های آموزشی روش‌ها و فنون جدید تدریس برای مدرسین ارائه و آزمون ارتقاء نیز برای مدرسین برگزار می‌شود.

قجاوند به اتخاذ روش‌های آموزش برخط و مجازی در ایام شیوع بیماری کرونا توسط معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی اصفهان نیز اشاره کرد و افزود: به دلیل حفظ بهداشت و ایمنی سلامت فراگیران از اوایل اسفند آموزش‌های برخط، برای فراگیران به‌عنوان یک روش آموزشی در نظر گرفته شد و به علت این‌که مرکز شماره ۲، به‌عنوان مرکز آموزش‌های مجازی در این زمینه از سال‌های قبل فعال بوده است، توانستیم سریع به این نوع از آموزش‌ها ورود پیدا کنیم.

وی اضافه کرد: با شروع سال ۱۳۹۹ تمام دوره‌های قبلی در بستر آموزش‌های برخط به اتمام رسید و پس از آن با بررسی نقاط قوت و ضعف، نرم‌افزار آموزشی خود را ارتقاء داده و سامانه آموزشی به نرم‌افزار این نوع از آموزش متصل شد و برای بیش از ۱۰۰۰ نفر آموزش برخط برگزار شد.

آموزش‌های برخط، به‌عنوان آموزش‌های رسمی واحد صنعتی اصفهان ادامه دارد

معاون آموزشی جهاد دانشگاهی صنعتی اصفهان تصریح کرد: به‌صورت جدی به دنبال استقرار سامانه‌های آموزشی برخط می‌باشیم که این نوع از آموزش‌ها به‌عنوان آموزش‌های رسمی و پایدار جهاد دانشگاهی صنعتی اصفهان ادامه یابد.

قجاوند خاطرنشان کرد: این آموزش‌ها محدود به استان نیست، بلکه با تعاملی که با سایر واحدهای جهاد دانشگاهی در دیگر استان‌ها ازجمله همدان، فارس، بوشهر و خراسان جنوبی به وجود آمده است درصدد هستیم با همکاری دیگر مراکز، آموزش‌های برخط و مجازی را به‌صورت ملی برگزار نماییم و در آینده نزدیک تمام کلاس‌های حضوری قابلیت استفاده از این روش آموزش  را خواهند داشت.

وی افزود: با توجه به این‌که درصد قابل‌توجهی از فراگیران علاقه به آموزش‌های حضوری دارند از ابتدای تابستان کلاس‌های حضوری با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و کاهش ظرفیت هر کلاس به حدود زیر ۵۰ درصد برگزار می‌شود. 

معاون آموزشی جهاد دانشگاهی صنعتی اصفهان در ادامه به تبیین بیشتر قابلیت‌های آموزش برخط در مراکز آموزشی جهاد دانشگاهی پرداخت و گفت: در نوع تدریس،  اساتید حضور فراگیر را در کلاس می‌بینند و هم‌چنین امکان آپلود فایل آموزشی توسط استاد و ارائه تمرین، گروه‌بندی افراد توسط نرم‌افزار آموزشی و حتی اجرای کار گروهی به‌ویژه در کلاس‌های مکالمه وجود دارد.

وی تاکید کرد: طی این مدت سامانه‌های آموزش برخط را بررسی و ارزیابی کرده و سپس با توجه به نیاز خود و نوع فراگیران، نوع اینترنت، نرم‌افزار آموزشی را به سامانه‌های آموزش مجازی و سامانه ثبت‌نام متصل نمودیم.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان آموزش زبان انگلیسی مراکز آموزشی جهاد دانشگاهی آموزش های برخط معاون آموزشی مراکز آموزش آموزش زبان آموزش برخط نرم افزار آموزش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۴۳۲۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امسال ۵۰۰ کلاس درس تحویل آموزش و پرورش اصفهان می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، ناصر فتحی صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه خیران از اصلی‌ترین بازوهای توسعه زیرساخت‌های آموزشی در استان اصفهان هستند، اظهار کرد: در سال گذشته خیران ۹۸۰ میلیارد تومان برای ساخت مدرسه پراخت کردند.

وی با بیان اینکه با پرداخت این مبلغ بیش از نیمی از تعهد خیران در سال گذشته پرداخت شده است، تصریح کرد: باید توجه داشت که تعداد خیران مدرسه ساز استان اصفهان یک هزار و ۷۰۰ نفر است که در کنار ۱۰۰ نفر پرسنل اداره کل نوسازی و بهسازی مدارس استان بهره برداری از ۴۵۰ طرح آموزشی و پرورشی را در دستور کار دارند.

مدیرکل نوسازی و بهسازی مدارس استان اصفهان با اشاره به سهم بسیار خیران در ساخت مدارس استان اصفهان افزود: می‌توان گفت ۸۰ درصد از مدارس استان اصفهان به صورت مشارکت صد در صدی خیران ساخته شده است.

وی در ادامه با اشاره به برنامه‌های این اداره کل در سال جاری نیز ابراز کرد: ۱۰۰ طرح آموزشی در قالب ۵۰۰ کلاس درس امسال تحویل آموزش و پرورش خواهد شد که بسیاری از این طرح‌ها در پروژه‌های مسکن مهر و مناطق پر جمعیت ساخته خواهد شد.

کد خبر 6098034

دیگر خبرها

  • آموزش‌های جهاددانشگاهی «اشتغال محور» است
  • ضرورت حفظ حرمت مراکز آموزشی، دانش‌آموزان و فرهنگیان
  • اژه‌ای: حرمت مراکز آموزشی، دانش‌آموزان، معلمان و فرهنگیان باید حفظ شود
  • حرمت مراکز آموزشی، دانش‌آموزان، معلمان و فرهنگیان، حتماً باید حفظ شود
  • باید عدالت آموزشی در استان زنجان برقرار شود
  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی
  • امسال ۵۰۰ کلاس درس تحویل آموزش و پرورش اصفهان می‌شود
  • عدالت آموزشی در همه نقاط استان زنجان گسترش یابد
  • بهره برداری ازهشت طرح آموزشی، خدماتی و رفاهی دانشگاهی کاشان
  • رقابت داوطلبان آزمون استخدامی آموزش و پرورش سمنان