Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@14:12:11 GMT

حمایت جهاد دانشگاهی اصفهان از صنعت تولید و پرورش زالو

تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۲۲۶۰۶

حمایت جهاد دانشگاهی اصفهان از صنعت تولید و پرورش زالو

ایسنا/اصفهان مدیر مرکز خدمات کشاورزی غیر دولتی مرتبط با زالو در اصفهان گفت: مهارت آموزی، شناسایی و سامان دهی افراد با رویکرد تقاضا محوری، منتج به اشتغال در صنعت زالو می شود.

سعید صفوی پور اظهار کرد: امروزه به خاطر آلودگی محیط‌زیست و بهره‌برداری بیش از حد از محیط‌زیست، زالو بسیار کمیاب شده است، بنابراین بسیاری از کشورها از جمله (آلمان، روسیه، مجارستان، آمریکا، کانادا، فرانسه، ترکیه و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

..) برای پرورش و تولید زالوی پزشکی به تکاپو افتاده تا نیاز بازار متقاضی زالوی طبی را برطرف کنند. هر چند با نیاز فراوان و روزافزون و در حال گسترش دنیا این کار محال به نظر می‌رسد، زیرا به‌طور روزافزون تقاضا برای زالوی طبی افزایش می‌یابد.

وی با اشاره به کاربردهای درمانی زالو ادامه داد: از زالوها برای تهیه انواع داروها در بیماری‌های خاص مانند رماتیسم، پماد برای بیماری‌های جلدی، نارسایی باروری قدرت مردان، مشکلات ژنتیکی در دستگاه تناسلی مردان، پودرهای آرایشی و گریم برای خانم‌ها، داروهای بی‌حسی موضعی و داروهای خاص در جراحی قلب روباز استفاده می‌شود، همچنین از زالوی طبی، در طب سنتی برای درمان انواع بیماری‌ها  از جمله آرتروز زانو، شانه، هیپ و دیگر مفاصل کوچک، رماتیسم، آرتریت روماتوئید، سندرم فیبرومیالژی، کمر درد، ناشنوایی ناگهانی، اختلالات گردش خون، انسداد شریانی، آبسه‌ها، زیبایی، زونا و سایر موارد استفاده عمومی زالو درمانی بهره برده می‌شود.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان، مدیر مرکز خدمات کشاورزی غیر دولتی مرتبط با زالو در اصفهان با تاکید بر ضرورت تولید زالو در کشور، گفت: جلوگیری از آسیب به محیط‌زیست با شکار بی‌رویه و انقراض زالو در طبیعت، اشتغال‌زایی، گامی موثر در دستیابی به توسعه پایدار، راه‌اندازی با سرمایه کم و صادرات و کسب درآمد غیر نفتی از جمله مواردی است که ضرورت تولید زالو را در کشور اثبات می کند.

مرکز خدمات توان افزایی و مهارت آموزی کشاورزی و منابع طبیعی غیردولتی صنعت زالوی ایران در قالب یکی از پشتیبان های طرح ملی مشاغل خانگی با جهاد دانشگاهی واحد اصفهان همکاری می کند.

یکی از طرح‌های در دست اجرای این نهاد در حوزه حمایت از تولیدات، طرح توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار است که بر اساس الگوی مشاغل خانگی اجرا می‌شود. از آنجا که زنان سرپرست خانوار جزء اقشار آسیب پذیر به حساب می‌آیند، این طرح می‌تواند کمک شایانی به این افراد کند. همچنین لازم به ذکر است که در طرح توانمندسازی، مشاغلی که نیاز به سرمایه اندکی دارند، شناسایی و حمایت خواهند شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی جهاد دانشگاهی زالو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۲۲۶۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگترین طرح نوسازی شالیزارهای مازندران درآمل نیمه خرداد تحویل می‌شود

ایسنا/مازندران سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران، از تحویل فاز نخست طرح تجهیز، نوسازی و یکپارچه سازی شالیزارهای روستای «بزمینان» شهرستان آمل که یکی از بزرگترین طرح‌های امسال استان تا قبل از نیمه دوم خرداد به شالیکاران این روستا خبر داد.

بابک مومنی امروز درحاشیه بازدید از روند اجرای این طرح به خبرنگار ایسنا گفت، این طرح حدود درسطح ۱۶۹ هکتار از شالیزارهای روستای «بزمینان» شهرستان آمل درحال اجرا است و از نظر میزان سطح درحال اجرا درسال جاری، به عنوان بزرگترین طرح استان محسوب می‌شود.

وی افزود: اجرای این طرح دربخش عملیات خاکی آن بیش از ۷۵ درصد پیشرفت کاری دارد و درحال اجرا است.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به اینکه برای کشت نشاء درسال جاری تمام تلاش پیمانکار و نیز پیگیری جهاد کشاورزی برای تحویل به موقع حداقل تا نیمه خرداد است، تصریح کرد: جای نگرانی برای کشاورزان برای کشت نشاء برنج وجود ندارد، هرچند قبول داریم که تاخیر دراین بخش وجود داشته است.

بهمنی ادامه داد: برای شن‌ریزی و ایجاد جاده بین مزارع نیز پس از برداشت شالی به عنوان تعهد پیمانکار انجام خواهد شد.

وی، تامین نشدن به موقع اعتبار با توجه به شرایط خاص اعتباری کشور را از دلایل اصلی تاخیر دراجرای به موقع تحویل طرح تجهیز، نوسازی و یکپارچه سازی شالیزارهای روستای «بزمینان» آمل اعلام کرد.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران، اجرای طرح تجهیز، نوسازی و یکپارچه سازی شالیزارها به عنوان یکی از مهمترین طرح‌های زیرساختی بخش کشاورزی اعلام کرد و گفت: این طرح با هدف ارتقاء بهره‌وری و اصلاح زیرساخت‌های عرصه کشت و کار و فراهم شدن توسعه بخش مکانیزاسیون در شالیزارها اجرا می‌شود.

مازندران دارای حدود ۲۱۵ هزارهکتار شالیزار است که کمتر از یک سوم آن تاکنون طرح نوسازی و یکپارچه سازی شالیزار اجرا شده است.

این استان با تولید سالانه حدود یک میلیون تن برنج سفید، ۴۴ درصد برنج مورد نیاز کشور را تولید و از این نظر رتبه نخست تولید این محصول را دارا است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حضور جهاد دانشگاهی در بخش‌های عمومی و دانشگاهی نمایشگاه کتاب
  • جهش تولید در حوزه کشاورزی لرستان
  • تقدیر از مفاخر قرآنی و مفسر کتاب وحی در اردبیل
  • سالانه ۳۰ هزار تن کشمش در خنداب تولید می شود
  • جهش تولید با فعالیت دانشگاه‌های مهارت‌محور محقق خواهد شد
  • راهکار رفع ناترازی سوخت، اصلاح زیرساخت‌ها به‌منظور مصرف بهینه است/ لزوم حمایت از احداث صنایع پالایشی کوچک
  • برگزاری نخستین رویداد ملی غذایی «فبین فود» در مشهد
  • رقابت داوطلبان آزمون استخدامی آموزش و پرورش سمنان
  • واحد‌های بزرگ پرورش مرغ گوشتی در قم احداث می‌شود
  • بزرگترین طرح نوسازی شالیزارهای مازندران درآمل نیمه خرداد تحویل می‌شود