Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اصفهان رئیس جهاد دانشگاهی واحد اصفهان گفت: از همان روزهای ابتدای شیوع ویروس کرونا در استان اصفهان، جهاد دانشگاهی واحد اصفهان با تمام ظرفیت و توان خود برای مقابله با این بحران به میدان آمد.

محمود مراثی در گفت و گو با ایسنا، به تشریح اقدامات جهاد دانشگاهی واحد اصفهان در دوران کرونا پرداخت و اظهار کرد: از همان روزهای ابتدای شیوع ویروس کرونا در استان اصفهان، جهاد دانشگاهی واحد اصفهان با تمام ظرفیت و توان خود برای مقابله با این بحران به میدان آمد و اقدامات قابل توجهی در بخش های فرهنگی، آموزشی و خدماتی انجام داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس جهاد دانشگاهی واحد اصفهان، یکی از ظرفیت های مهم این نهاد را در بخش معاونت فرهنگی و دو رسانه ایسنا و ایکنا برشمرد و افزود: این دو خبرگزاری در ایام شیوع ویروس کرونا تلاش کردند با تولید محتوای مورد نیاز مخاطبان، رسالت خطیر خود را به بهترین شکل انجام دهند.

وی با بیان اینکه ایسنا و ایکنای اصفهان طی دو ماه گذشته با تمام ظرفیت برای تهیه محتوای اثربخش در قالب خبر، گزارش، مصاحبه، یادداشت و گزارش تصویری تلاش کرده اند، گفت: در کنار اطلاع رسانی و آگاهی بخشی، آموزش و امید بخشی با انتشار اخبار و گزارش های مختلف، به عنوان دو رکن مهم در دستور کار این رسانه ها قرار گرفت.

مراثی با بیان اینکه در اسفند ماه سال گذشته ۴۳۳ محتوا در مورد کرونا در ایسنا اصفهان منتشر شد، افزود: در فروردین ماه سال جاری نیز ۲۹۳ محتوا در مورد کرونا در ایسنا اصفهان منتشر شد که شامل اخبار تولیدی، پوششی، دریافتی، گزارش خبری، یادداشت، عکس و فیلم است.

وی با بیان اینکه جهاد دانشگاهی واحد اصفهان در دوران شیوع ویروس کرونا در کنار دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و آماده هرگونه کمکی به مدافعان سلامت مردم است، گفت: در روزهای ابتدای شیوع این ویروس، تعدادی از کارکنان جهاد دانشگاهی اصفهان به یاری جمعیت هلال احمر استان اصفهان شتافتند تا نخستین مرکز نگهداری بیماران بهبود یافته کرونا در اردوگاه شهید بهشتی شهر ابریشم، راه اندازی و آماده خدمت به بیماران شود.

رئیس جهاد دانشگاهی واحد اصفهان به عضویت جهاد دانشگاهی در کمیته راهبردی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اشاره و خاطرنشان کرد: یکی از اقدامات انجام شده در این ایام، ارائه خدمات از راه دور و تلفنی توسط مرکز درمان در منزل جهاد دانشگاهی به شهروندان بوده است.

مراثی همچنین انجام نمونه‌گیری خون در منزل به صورت رایگان توسط آزمایشگاه تشخیص طبی این نهاد را یادآور شد و تصریح کرد: به منظور کاهش رفت و آمد شهروندان و کاهش احتمال شیوع ویروس کرونا، از طریق تماس با سامانه ۳۶۹۳۶ نمونه گیری خون متقاضیان به صورت رایگان در منازلشان انجام شد.

وی اضافه کرد: در ایام نوروز مشاوره پزشکی تلفنی به مبتلایان به ویروس کرونا از طریق سامانه ۳۶۹۳۶ ارائه شد.

رئیس جهاد دانشگاهی واحد اصفهان در پایان خاطرنشان کرد: طی دو ماه گذشته بیش از ۱۵۰۰ نفر دوره و وبینار آموزشی آنلاین توسط معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی اصفهان ارائه شد.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی جهاد دانشگاهی رئیس جهاد دانشگاهی واحد اصفهان شیوع ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۰۶۲۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری نخستین رویداد ملی غذایی «فبین فود» در مشهد

به گزارش قدس خراسان، مسعود ابراهیمی اظهار کرد: در طول چهار دهه گذشته خدمات مفیدی با شناخت از نیاز جامعه در دوران های مختلف توسط جهاد دانشگاهی به جامعه عرضه شد.

رییس سازمان تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاد دانشگاهی افزود: در نگاهی نو به حوزه فناوری، جهاد دانشگاهی به دنبال نقش آفرینی موثر در زیست بوم فناوری است تا به عنوان نهاد واسط، بتواند سایر اعضای این مجموعه را در کنار یکدیگر جمع کند تا در کنار توانمندی صنایع به نیاز جامعه پاسخ داده شود.

وی ادامه داد: امید است این اتفاق باعث گسترش هم افزایی در سایر حوزه ها نیز شود تا جهاد دانشگاهی در مسیر هماهنگ سازی بتواند در کشور مثمر ثمر باشد.

رییس سازمان جهاد دانشگاهی خراسان رضوی نیز گفت: این رویداد، نماد اعتماد و اراده بین فناواران، صنعتگران و مسوولان است تا این مسیر فرهنگ ساز بتواند مشکلات این حوزه را در صنعت غذا، کوتاه تر کند.

حسین امینی افزود: باید با تمام تلاش خود به اعتبار کشورمان ایران بیفزاییم و این اتفاق با همدلی و نوآوری و سختکوشی میسر و در نهایت امکان حضور در بازار رقابتی فراهم می شود و این در حالی است که قوانین متناقض و یا اجرای ضعیف قوانین باعث دلسردی نخبگان و صنعتگران می‌شود که باید به این موضوع توجه داشت.

وی ادامه داد: این رویداد، آغازی است تا با شناخت مشکلات صنعت غذا، حل آن به دست جوانان نخبه سپرده شود تا گرهی از گره های صنعت بگشاید و جهاد دانشگاهی با تمام توان و ظرفیت خود آماده است تا اهالی صنعت و فناوران را یاری کند که به امنیت غذایی پایدار که نیاز حکمرانی است، دست یابیم.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • حضور جهاد دانشگاهی در بخش‌های عمومی و دانشگاهی نمایشگاه کتاب
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • تقدیر از مفاخر قرآنی و مفسر کتاب وحی در اردبیل
  • برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابل
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری‌ میان کاخ گلستان و پژوهشگاه میراث فرهنگی
  • برگزاری نخستین رویداد ملی غذایی «فبین فود» در مشهد
  • بهره برداری ازهشت طرح آموزشی، خدماتی و رفاهی دانشگاهی کاشان
  • رقابت داوطلبان آزمون استخدامی آموزش و پرورش سمنان
  • تسریع در آزادسازی میدان جلوخان در ۱۴۰۳/ گره ۱۳ ساله میدان امام علی (ع) را باز می‌کنیم