Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-07@20:30:12 GMT

وداع با جهادگر فرهنگی

تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۸۸۸۷۴۹

وداع با جهادگر فرهنگی

مراسم تشییع و خاک‌سپاری، داریوش اسماعیلی، مفسر نهج‌البلاغه و معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی اصفهان و جهادگر نمونه برگزار شد.

به گزارش ایکنا از اصفهان، امروز پنجشنبه 24 بهمن‌ماه، مراسم تشییع و خاک‌سپاری، داریوش اسماعیلی، مفسر نهج‌البلاغه و معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی اصفهان در قطعه نام‌آوران باغ رضوان این شهر  و با حضور قاسمی، معاون سیاسی استاندار اصفهان؛ سید محمود حسینی استاندار  اسبق اصفهان؛ علی رضا یوسفی، معاون دانشگاه علوم پزشکی اصفهان؛ محمود مراثی، رییس جهاد دانشگاهی واحد اصفهان و معاونان؛ تیموری، رییس جهاد دانشگاهی صنعتی اصفهان؛ حسینی، معاون فرهنگی دانمشگاه علوم پزشکی اصفهان و جمعی از اساتید دانشگاه اصفهان و همچنین پرسنل جهاد دانشگاهی واحد اصفهان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

داریوش اسماعیلی، معاون جهاد دانشگاهی واحد اصفهان، صبح روز، چهارشنبه، ۲۳ بهمن‌ماه بر اثر ایست قلبی در سن ۵۸ سالگی درگذشت.

وی دانشجوی رشته ژئوفیزیک دانشگاه تهران در مقطع دکترا، کارشناس اداره کل سیاسی وزارت کشور در دهه ۷۰، عضو هیئت علمی جهاددانشگاهی واحد اصفهان، معاون فرهنگی جهاددانشگاهی اصفهان، عضو هیئت مدیره روزنامه اصفهان زیبا و از رزمندگان و جانبازان لشکر ۱۴ امام حسین(ع) در هشت سال دفاع مقدس بود.

سلسله یادداشت‌های شرح حکمت‌های نهج‌البلاغه با عنوان «حکمت‌های امیر» و یادداشت‌هایی در شرح مناجات شعبانیه و دعای روزهای ماه مبارک رمضان به قلم وی در خبرگزاری ایکنا اصفهان منتشر شده است.

شرح حکمت‌های نهج‌البلاغه به قلم وی در قالب کتابی با عنوان «ناتمامیت خرد» در روزهای آینده منتشر می‌شود.

خبرگزاری ایکنا درگذشت وی را به خانواده محترم ایشان و همچنین خانواده بزرگ جهاددانشگاهی کشور تسلیت می‌گوید.

  عکاس: مهسا مطیع انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: جهاد دانشگاهی واحد اصفهان معاون فرهنگی جهاد داریوش اسماعیلی دانشگاهی اصفهان نهج البلاغه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۸۸۷۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰ درصد پروژه‌های وزارت جهاد کشاورزی مربوط به آب و خاک است

به گزارش خبرگزاری مهر، نخستین گردهمایی رابطین خبری مدیریت آب و خاک و امور فنی و مهندسی سازمان جهاد کشاورزی در سراسر کشور به ریاست صفدر نیازی شهرکی معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی در سالن جلسات این معاونت برگزار شد.

وی با بیان اینکه تغییر اقلیم یک مساله مهم در کشور است، گفت: تغییر اقلیم یک چالش بزرگ در بخش کشاورزی محسوب می‌شود که نمونه آن بارش‌های نامناسب در برخی از استان‌ها و آسیب محصولات کشاورزی است.

نیازی ادامه داد: یکی دیگر از چالش‌های ما تغییر کاربری شوری و کیفیت نامناسب خاک‌های کشور است؛ همچنین سرمایه‌گذاری در حوزه زیرساخت‌های آب و خاک از دغدغه‌های این معاونت است.

وی بر انتقال بیش از پیش یافته‌های علمی به مزرعه تاکید کرد و گفت: اختلاف میزان تولید کشاورزان پیشرو تا متوسط عملکرد کشور همچنان بسیار بالا است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی در رابطه با هوشمندسازی آبیاری عنوان کرد: سامانه‌های آبیاری هوشمند باید جایگزین سامانه‌های فعلی شود و باید مطابق با دنیا و به روز پیش برویم.

وی افزود: خدمات فنی و مهندسی و الکترومکانیک‌ها را به ۱۹ کشور صادر می‌کنیم که شامل عراق، ارمنستان و ازبکستان می‌شود.

نیازی با بیان این که ۱۶۸ ایستگاه پمپاژ نیمه‌کاره داریم که برای تکمیل آن به ۳,۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است، اظهار امیدواری کرد؛ این پروژه‌ها را با مشارکت مردمی به اتمام برسانیم.

وی ادامه داد: در سال‌های اخیر ۸ میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی با اذن مقام معظم رهبری به پروژه شبکه‌های آبیاری غرب و شمال غرب اختصاص داده شده و امسال هم به فرمان ایشان یک میلیارد دلار اختصاص خواهد یافت.

معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی با بیان این که خاک برای کشور بسیار حائز اهمیت است، تصریح کرد: قانون خاک با آئین‌نامه ۳۱ ماده‌ای تدوین شده است، همچنین دفتر خاک باید در تمام استان‌ها تشکیل شود؛ پروژه‌های آب و خاک باید مکان‌محور شده و به سیستم GIS مجهز شود.

نیازی تاکید کرد: ۵۰ درصد پروژه‌های وزارت جهاد کشاورزی مربوط به آب و خاک است لذا باید در تولید محتوا قوی‌تر و پاسخ‌گوتر باشیم.

کد خبر 6098322

دیگر خبرها

  • حضور جهاد دانشگاهی در بخش‌های عمومی و دانشگاهی نمایشگاه کتاب
  • سیب و زنجیره تولید وابسته به آن از ویژگی‌های منحصر به فرد سمیرم است
  • برتری ۴ نشریه دانشگاه آزاد رودهن میان نشریات دانشجویی واحد‌های دانشگاهی
  • چاپ کتاب عضو هیئت علمی واحد یادگار امام در انتشارات علمی و دانشگاهی
  • ۵۰ درصد پروژه‌های وزارت جهاد کشاورزی مربوط به آب و خاک است
  • رسالت‌ مهم دانشگاهیان، زنده نگه‌داشتن یاد شهداست
  • تقدیر از مفاخر قرآنی و مفسر کتاب وحی در اردبیل
  • برگزاری نخستین رویداد ملی غذایی «فبین فود» در مشهد
  • رقابت داوطلبان آزمون استخدامی آموزش و پرورش سمنان
  • فیلم| مقام شامخ استاد از نگاه دانشگاهیان